Bravarsko poduzeće Čelik

Bravarsko poduzeće Čelik d.o.o. u privatnom je vlasništvu i nastalo je iz obrtničke radionice osnovane 1983. god.  kojoj je osnovna djelatnost bila izrada, popravak i održavanje ograda, vrata i sitna bravarija.

Početkom devedesetih godina proizvodnju proširujemo na izradu aluminijske stolarije, selimo u nove proizvodne prostore 400 m2, povećavamo broj zaposlenih.

Ekspanzija u građevinskom sektoru pogodovala je poduzeću te su nam postojeći prostori postali mali, te smo započeli 2007. g. s izgradnjom nove proizvodne hale od 2500 m2, proširili smo proizvodnju na teške čelične konstrukcije, PVC stolariju i Izo stakla.

Tijekom svog dugogodišnjeg i uspješnog djelovanja poduzeće je izvelo velik broj složenih čeličnih konstrukcija, aluminijskih fasada, prozora i vrata te ostalih bravarskih radova za velike Hrvatske tvrtke.

Zapošljavamo educiranu i obučenu  radnu snagu s atestima za  obavljanje specijaliziranih radova zavarivanja. Certificiranje provodi Fakultet Strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Bavimo se

Aluminijska stolarija
  • prozori i vrata,
  • klizni i harmo sistemi,
  • sistemi zaštite od sunca,
  • fasade
Čelične konstrukcije i bravarija
  • izrađujemo sve vrste čeličnih konstrukcija, lake, srednje i teške kao i bravarske radove: vrata, ograde i ostale metalne proizvode.
PVC stolarija
  • prozori i vrata
  • zimski vrtovi

Informacije o poduzeću

Telefon

01 2754 396

Email

celik@celik.hr

Fax

01 2754 397

Adresa i OIB

Zagrebačka 26, 10370 Dugo Selo, Velika Ostrna

OIB: 51720608781

Zanimaju Vas naše usluge?

Tijekom svog dugogodišnjeg i uspješnog djelovanja, poduzeće je izvelo velik broj složenih čeličnih konstrukcija, aluminijskih fasada, prozora i vrata te ostalih bravarskih radova za velike Hrvatske tvrtke.